Magunkról

Cégünk a Regatta, Dare2be, Luhta, Mund, HAD Jaba márkák magyarországi forgalmazója.


Regatta 1981-ben alakult családi vállalkozásként, az outdoor ruházat minden típusát felöleli, a technikai profi vonaltól a hétköznapi túrázáshoz szükséges sportruházati termékekig.
Az elmúlt 30 év alatt Nagy-Britannia legnagyobb outdoor ruházati cégévé nőtte ki magát. A gyermek, -női, -férfi ruházaton kívül ma már túracipők, hátizsákok, kiegészítők is megtalálhatók széles kínálatában. A Manchesterben található központ több mint 400 alkalmazottal dolgozik és a világ 30 országába exportál.


Dare2be a Regatta cégcsoport tagja. Dare2be a dinamikusabb vonala a cégnek, télen a sí és snowboard szerelmeseinek legjobb választása, nyáron a kerékpárosoknak és aktív sportot űzőknek kínál széles választékú minőségi technikai ruházatot és kiegészítőket. A színes extra technikai anyagú sportruházat viselete még élvezetesebbé teszi az aktív sportolást.


Luhta- finn exkluzív sportruházat. A Luhta Sport a finn L-Fashion csoport tagja. A tervező gyártó cég több mint 100 éve családi vállalkozásként működik. A Luhta Sport divatos elegáns sportos prémium kollekciót kínál azoknak, akik az aktív sportot és kikapcsolódást minőségi ruházattal kívánják teljessé tenni. A felhasznált anyagok kiváló minősége és színvilága a tervezők Luhta életérzését tükrözik.


MUND egy spanyol zokni manufaktúra, széles termékskálával. A termékek között mindenki megtalálja, a számára legmegfelelőbbet a magas gyapjútartalmú technikai zoknitól a tradicionális tiszta gyapjú zoknikig. A túra és alpesi zoknik mellett, a kerékpáros- sí- és hosszútávfutó- zoknik találhatóak meg. A kínálatot a cross- túra- és vadász zoknik teszik teljessé.HAD Jaba multifunkcionális csősálak, kendők. A minőségi technikai alapanyagból 100% ban Németországban készült termékek. Multifunkcionális fejkendők, sapkák és sálak, maszkok és kiegészítők mindenki számára védelmet nyújtanak, kényelmessé, divatossá teszik a mozgás örömét.